Хартии и картони за полиграфията

ЕЛИДИС – “Хартии и Картони” работи успешно на българския пазар от 1993 година. Предлагаме  широка  гама  висококачествени,  фабрично  форматирани  хартии и картони  за  офсетов  и флексо  печат. Разполагаме със собствен транспортен парк. Реагираме бързо и гъвкаво на нуждите на нашите клиенти.

Работим с водещи производители на хартии и картони от Европа и Азия.
Разполагаме със складови бази в София, Пловдив и Костенец с обща площ от 2 500 кв.м. Всички продукти са сертифицирани по международни и европейски стандарти за качество.

Осигуряваме:

9

Висококачествени материали на конкурентни цени

9

Постоянни складови наличности

9

Преференциални условия за клиенти сключили договор

9

Доставки по спецификация на клиента

9

Доставка до врата на клиента до 24 часа

Опаковъчни картони

Фирма ЕЛИДИС ООД разполага с широка гама от грамажи и формати опаковъчни картони с бял и сив и кремав гръб на склад в България, както и доставя специални по заявка на клиента.

Двустранно хромови хартии

Фирма ЕЛИДИС ООД разполага с широка гама от грамажи и формати двустранно хромови хартии на склад в България, както и доставя специални по заявка на клиента.

Офсетови хартии

Фирма ЕЛИДИС ООД разполага с широка гама от грамажи и формати офсетови хартии на склад в България, както и доставя специални по заявка на клиента.

Обемни хартии

Фирма ЕЛИДИС ООД разполага с широка гама от грамажи и формати обемни хартии на склад в България, както и доставя специални по заявка на клиента.

Самозалепващи хартии

Фирма ЕЛИДИС ООД оторизиран дистрибутор за България на марката “Adhoc” производство на “Arconvert” – Италия и“Manter” – Испания.

Химизирани хартии

Фирма ЕЛИДИС ООД разполага с широка гама от химизирани хартии.

Хартия за торбички

Хартия с подсилени якостни показатели, създадена специално за торбички.

Арт хартии и картони

Фирма ЕЛИДИС ООД разполага на склад с широка гама специални хартии и картони производство на “Fedrigoni” – Италия.